Onze Services

Een kwalitatieve service met een persoonlijke Touch op maat. Voor zowel dames als heren en koppels

Tantra Massage aan huis of hotel of ontvangst in privéhuis Rotterdam

Wilt u een Sensuele Tantra Massage behandeling dan bent u van harte welkom in privéhuis Rotterdam en een bezoek aan huis of hotel behoort ook tot de mogelijkheden.

Luxe Massage Arrangement Wellness

Wilt u een luxe gezelschap met Wellness en heeft u naast Sensualiteit ook behoefte aan Wellness dan kiest u voor onze Highclass Wellness Arrangement met uw privé Tantra Masseur voor een fijne moment.

Onze Services

 

 

Onze service is kwalitatief en vooral bedoeld voor een Professionele Tantra Service aan huis, hotel of verblijf ook ontvangst is mogelijk in privéhuis Rotterdam Zuid voor een ontspanningsmassage met een vleugje sensualiteit.

Daarnaast is het mogelijk te genieten van een massage met volledige aandacht van uw masseur een massage met gezelschap of als u iets meer wilt dan massage. Dan kiest u het beste voor een volledige Wellness  experience een arrangement is te boeken in regio Rotterdam Schiedam en Den Haag.

Onze services aan huis/hotel zijn al vanaf 60 minuten te boeken binnen Rotterdam. Buiten deze regio is het enkel te reserveren vanaf 90 minuten.

Onze Tantra Service en gezelschap aan huis of verblijf is het mogelijk te boeken voor heel Nederland en een deel in België (Antwerpen & Gent)

Wij zijn geen snelle seks of erotische service. 

Maar een kwalitatieve massage service met vleugje sensualiteit en vooral ontdekkend het avontuur van Tantra te ondergaan.