Massage Services aan huis of hotel

Uw Sensuele Massage op Maat

Massage sessie aan huis of hotel

U kunt een massage sessie boeken voor onze sensuele/tantra massages dit is op basis van een ontspanningsmassage met een vleugje tantra en sensualiteit. U kunt onze services boeken voor aan huis of hotel.

Ook is onze Gigolo services te boeken voor bij u thuis of op hotel.

Daarnaast is iedere zaterdag ontvangst mogelijk in privéhuis Rotterdam Zuid!

Mocht u niet in staat zijn uw afspraak na te komen dan is annuleren mogelijk doe dit wel op tijd! 

Liefst 24 uren voor uw afspraak!

Mocht u niks laten weten of u doet dit te laat wordt dit gemeld en staat u op de volgende sites als “Smuglist” ,”Stopfakers.nl” en “ClientEye” en bent u waarschijnlijk niet meer welkom bij andere collega’s voor erotische of massage diensten. 

Ook wordt u gemeld als u zich misdraagt in een sessie of niet het afgesproken bedrag betaalt.

– Last but not least zijn onze services van goede kwaliteit en professioneel. 

Tantra voor u als man

Tantra voor u als vrouw

Tantra voor u als koppel

Californische Massage

Een Californische Massage is een Esalen Massage die oorspronkelijk zich heeft ontwikkeld in Californië in het Esalen instituut.  Dit is een mengelmoes van diverse invloeden onder andere Yoga, Meditatie, Dans, Psychologie en Zweedse Massage en Spiritualiteit van de Inheemse volken die daar wonen en zich verbinden met de natuur.  Dit kan zeker de eerste stap zijn richting Tantra aangezien deze massagevorm vrijwel intiem kan aanvoelen en vooral lichamelijke Fysieke connectie hierbij de basis is. In deze massagevorm is geen happy end mogelijk.

Lichaams tot Lichaamsmassage

Is een toevoeging op de Californische Massage enkel wordt hierbij het volledige lichaam gebruikt om te masseren glijdend over de ontvanger dit gebeurt met een sensueel tintje wat op een artistieke professionele manier gedaan zal worden. In deze massagevorm is eventueel een handmatige hoogtepunt mogelijk.

Klassieke Tantra Massage

Doormiddel van Tantra laten we u meevoeren van de kracht van uw bekkenbodem die door te laten stromen door de rest van uw lichaam. En leert u ontdekken en beheersen van uw seksuele libido/begeerte. In deze massagevorm is het mogelijk elkaar op een intiemer manier te ontdekken met een handmatige en orale stimulatie dit kan eventueel eindigen op een hoogtepunt met vuurwerk.

"Sergio is a perfect masseuse, he has a lot of patience and keeps his promises, I went with my wife and the everything was very exciting, my wife was excited for several days.Sergio's hands are really wonderful, we were scheduled for a relaxing massage which I watched, however Sergio knew how to make my wife euphoric.We will go again soon, thanks Sergio!"

– Testimonial Couple

Beschikbaarheid & Mogelijkheden

Privéhuis Rotterdam-Zuid

Ontvangst mogelijk op:

Zaterdag 

(12:00 – 18:00 uur)

Service mogelijkheden

– Lichaam tot Lichaamsmassage

– Klassieke Tantra Massage

Bezetting Klant: Dames Heren en Koppels

– Douchen is mogelijk

Tarieven vanaf €120,-

Wilt u iets meer?
Dan kunt u kiezen voor een Highclass Arrangement of een Highclass Companion Service aan huis/hotel